Bernat Coll

PSICÒLEG

Màster en Teràpia Estratègica Breu, avalada pel Centre de Teràpia Estratègica d’Arezzo i el Mental Research Institute d’Itàlia. Màster en psicologia general sanitària per la UDIMA.

Vaig realitzar el pràcticum en la unitat de diagnòstic de TDAH a l’Hospital Son Llàtzer. He col·laborat en diverses investigacions dependents del departament de Psicologia de l’Educació i de l’Area de Personalitat, Avaluació i Tractament de trastorns psicològics de la Universitat dels Illes Balears.

He obtingut el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) i l’itinerari d’especialització en psicologia clínica per la UIB.

He participat com a ponent en congressos nacionals sobre dislèxia organitzats per Disfam i com a docent en varis cursos organitzats per Integratek relacionats amb el TDAH i la dislèxia a Santiago de Compostela, Bilbao, Salamanca, Sevilla, Murcia, València.

També he format part  de l’equip docent del Master de psicología infanto-juvenil de l’AEPCC (Associación española de psicología cognitivo conductual).

Vaig dedicar la meva tasca professional durant 11 anys al diagnòstic neuropsicològic, la intervenció psicològica i la reeducació dels processos d’aprenentatge en nens i nenes de 6 a 18 anys.

 

Caterina Alomar

LOGOPEDA

Graduada en logopèdia amb menció clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vaig realitzar diversos pràcticums a l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau i a l’hospital Vall d’Hebron així com en diferents centres privats de logopèdia i foniatria especialitzats en rehabilitació vocal i veu professional.

Cantant amb coneixements de tècnica vocal.

Vaig treballar com a logopeda atenent patologies vocals de veu professional cantada i parlada a més de patologies de la parla i del llenguatge oral i escrit.

Actualment soc formadora de professionals de la veu en tallers de prevenció i salut vocal.

 

Marina Musolas

TERAPEUTA OCUPACIONAL

Graduada en Teràpia Ocupacional per la Universitat de Salamanca,  Màster de Neurorehabilitació per l’ Institut Guttmann.

Formació en intervenció de l’extremitat superior neurològica,
en l’exercici terapèutic cogniscitiu certificat per l’Associació Perfetti, introducció al concepte Bobath i formació especifica en fèrules del membre superior.

Vaig realitzar pràctiques clíniques a l’Hospital Ntra. Sra. De Candelaria en l’àrea de Teràpia Ocupacional i en l’UCI neonatal, pràcticum i treballadora del campus d’ASPACE Balears i he realitzat com a terapeuta ocupacional múltiples substitucions a l’Hospital Sant Joan de Déu.